Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом є дуже важливими документом

10 Feb, 2012 | Майкл ХЕНКОК (Michael Thomas Hancock), член Британського Парламенту, член Британської делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи |
Майкл ХЕНКОК (Michael Thomas Hancock)

-Пане ХЕНКОК, якими, на Ваш погляд, є перспективи підписання у 2012 році Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом?

- Вважаю, що Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом є дуже важливими документом. У разі її підписання це принесе очевидні вигоди для обох сторін – ЄС та України. Особисто я повністю підтримую необхідність підписання Угоди про асоціацію під час проведення 16-го саміту Україна – Європейський Союз у грудні 2012 року. Такий концептуальний підхід є правильним.
Саме тому я як член Британського Парламенту та член Британської делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи буду робити все від мене залежне, аби підписання Угоди про асоціацію відбулося у 2012 році.
 

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Відставка генерала Флінна та відношення до Росії

Johan McCain
Голова комітету Сенату США з питань збройних сил сенатор Джон Маккейн

Відставка генерала Флінна також викликає додаткові питання з приводу намірів адміністрації Трампа по відношенню до Росії Володимира Путіна, в тому числі, заяви президента що пропонують моральну еквівалентність між Сполученими Штатами і Росією, незважаючи на вторгнення в Україну, анексію Криму, за

Українська армія переможе

Марк Хертлін, (Mark Hertling)
Марк Хертлін, (Mark Hertling) генерал-лейтенант, колишній командувач Збройних сил США в Європі

Протягом своєї військової кар’єри я бачив українських військових у різних ситуаціях. Я бачив їх під час участі у миротворчих операціях на Балканах.

Україна, ЄС: окремі результати дії зони вільної торгівлі

Сергій Даниленко
Модератор групи Geostrategy Сергій Даниленко
analytics@geostrategy.ua

Українські виробники активно використовують преференції в рамках торгівлі між Україною та ЄС. Наприкінці 2016 року вже повністю використано 11 тарифних квот: