Іспанія підтримала ідею обмеження права вето в Раді Безпеки ООН

28 Sep, 2018 | |

Глава уряду Іспанії Педро Санчес заявив, що його країна підтримує пропозицію обмежити право вето в Раді безпеки ООН.
 
Франція і Мексика, які виступили з цією ініціативою, пропонують створити механізм обмеження права вето постійних членів Ради безпеки у випадках, якщо мали місце великомасштабні злочини.
 
«Іспанія підтримує франко-мексиканську ініціативу, щоб обмежити використання вето в Раді безпеки ООН в разі масових звірств», - заявив Санчес під час свого виступу на 73-й сесії Генеральної асамблеї ООН.
 
Правом вето в Раді безпеки ООН мають п'ять країн: Великобританія, США, Франція, Китай і Росія.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Ми не маємо європейської армії…

Жозеф Доль ( Joseph Daul)
Жозеф Доль ( Joseph Daul), Голова Європейської народної партії в Європарламенті

Голова найбільшої політичної групи Європарламенту «Європейська народна партія» Джозеф Доль висловив своє розчарування тим, що на разі ніхто не має впевненості з приводу подальшого розвитку ситуації в Україні.

Про підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Йоханнес Корнеліс ван Баален
Йоханнес Корнеліс ван Баален, депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Альянс лібералів та демократів за Європу»

Ми вважаємо, що для України життєво необхідно мати демократичне виборче право, оскільки Угода про асоціацію – це більше, ніж просто вільна торгівля. Вона закладає наші структурні відносини, тому виборче право, яке відповідає європейським стандартам, – життєво важливе.

Джихадизм у Казахстані як частина глобальної терористичної мережі

Gordon M. Hahn
Gordon M. Hahn, Старший науковий дослідник з питань Росії та Євразії Центру міжнародних та стратегічних досліджень, м Вашингтон

Gordon M. Hahn, Старший науковий дослідник з питань Росії та Євразії Центру міжнародних та стратегічних досліджень, м Вашингтон Гордон Ган представив аналітичну доповідь на тему: ДЖИХАДИЗМ В КАЗАХСТАНЕ, КАК ЧАСТЬ ГЛОБАЛЬНОЙ ТЕРРОРИСТИЧЕСКОЙ СЕТИ