Конгрес має надати фінансову підтримку Україні

04 Dec, 2023 | Бен Кардін | Сенатор США, Голова Комітету з закордонних справ Сенату
Бен Кардін

Сенатор Кардін заявив, що у той час, як багато американських сімей в родинному колі святкували День подяки, українські воїни захищали цивільне населення від замерзання після відновлення обстрілів енергетичної інфраструктури з боку росії. Українці сміливо борються за своє життя, однак вони не можуть досягти перемоги у цій битві самі.

Протягом свої історії Америка неодноразово демонструвала підтримку тим, хто бореться за демократію, свободу та глобальну безпеку, як зараз Україна. зазначив Б.Кардін. Припинення допомоги Україні означатиме зраду партнерів США по всьому світу, зашкодить лідерській позиції США і буде подарунком авторитарним режимам путіна та Сі.

Сенатор нагадав, що протягом нещодавніх слухань на тему Інтересів національної безпеки США по відношенню до України, низка ключових посадовців засвідчили, що США відіграють критичну роль у підтримці України. Крім того, така підтримка має позитивний внутрішній ефект, зокрема, створюються нові робочі місця, зростає економіка, покращується стан національної безпеки.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Допомога для України буде

Джон Кірбі
Джон Кірбі
Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США

Питання: «Яким є рівень пріоритетності щодо ухвалення пакетів допомоги Україні й Ізраїлю?», Відповідь Дж.Кірбі:

Про підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Йоханнес Корнеліс ван Баален
Йоханнес Корнеліс ван Баален, депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Альянс лібералів та демократів за Європу»

Ми вважаємо, що для України життєво необхідно мати демократичне виборче право, оскільки Угода про асоціацію – це більше, ніж просто вільна торгівля. Вона закладає наші структурні відносини, тому виборче право, яке відповідає європейським стандартам, – життєво важливе.

США та Німеччина: триває важкий пошук позиції по Україні

Уільям Дроздяк (William Drozdiak)
Уільям Дроздяк (William Drozdiak), голова Американської Німецької Ради

Уільям Дроздяк (William Drozdiak), голова Американської Німецької Ради