Росія: звільнено останнього обвинувачуваного в трагедії в аеропорту Внуково восени 2014 року

02 Nov, 2020 | |

Літак Dassault Falcon 50EX авіакомпанії «Юніджет» зазнав аварії в московському аеропорту Внуково восени 2014 року. При зльоті він врізався в снігоприбиральну машину, яка виїхала на злітно-посадкову смугу. У салоні літака знаходилися глава компанії Total Крістоф де Маржері і три члени екіпажу. Всі вони загинули.

Всього у справі спочатку було п'ять фігурантів, проте справа проти Дунаєва, Круглова і Архипової виділили в окреме провадження. Водія снігоприбиральної машини Володимира Мартиненка і його начальника Володимира Леденева в 2017 році засудили до чотирьох і трьох років колонії відповідно і одночасно амністували. Диспетчер Надія Архипова була звільнена від покарання за амністією

Сьогодні Мосміськсуд звільнив від призначеного покарання керівника польотів аеропорту Внуково Романа Дунаєва, який був засуджений на 6 років у справі про катастрофу 2014 року, в якій загинув глава французької нафтогазової компанії Total Крістоф де Маржері.

Рішення прийнято в зв'язку із закінченням строків давності.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Ми прагнемо до успіху незалежної та єдиної України

Rex Tillerson
Рекс В. Тіллерсон Державний секретар США

Хоча Захід продовжує шукати нових продуктивних відносин з пострадянською Росією, на сьогоднішній день це виявилося невчасним, оскільки після спроби попереднього керівництва відновити відносини з Росією та американсько - європейськими відносинами Росія вторглась у сусідню Грузію в 2008 році та в У

Румунія проти додаткових передумов для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Адріан Северин (Adrian Severin)
Адріан Северин (Adrian Severin), депутат Європейського парламенту, незалежний (Румунія)

Адріан Северин, депутат Європейського парламенту, незалежний (Румунія), про підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом:

Газпром не проводить в Європі антисланцеві кампанії

Карл ШЛІТЕР
Карл ШЛІТЕР, депутат Європейського парламенту від Швеції

Карл ШЛІТЕР (Carl Schlyter), депутат Європейського Парламенту від Швеції, Група «Зелені» \ Європейський вільний альянс», автор Резолюції Європейського Парламенту щодо екологічних наслідків видобутку сланцевого газу.