США: є труднощі з призначенням керівництва в Адміністрації

08 Feb, 2017 | |

Президент США Дональд Трамп звинуватив конгресменів-демократів у створенні перешкод для роботи його адміністрації.

"Ганьба, що мій повний кабінет міністрів досі не на місці, це найдовша подібна затримка в історії нашої країни. Перешкоди з боку демократів!" - Написав він у Twitter.

Майже через три тижні після інавгурації Трампа конгрес схвалив лише шість з 21 кандидатів в адміністрації на керівні посади.

Більшість кандидатур досі чекають розгляд сенату.

Трамп написав свій обурений твіт через кілька годин після того, як сенат майже добу обговорював затвердження Бетсі Девос міністром освіти. Це сталося не зважаючи на критику з боку громадськості та опір демократів.

Свої пости вже зайняли міністр оборони, внутрішньої безпеки, транспорту, освіти, а також держсекретар і постійний представник при ООН.

Раніше Трамп уже скаржився на те, що схвалення його кандидатів затягується. 30 січня ц.р. на сайті Білого дому з'явилася таблиця, де порівнювалися терміни схвалення кандидатів на керівні посади пана Трампа і його попередників - Барака Обами і Джорджа Буша-молодшого.

На 11 день президентства пана Обами не затвердили сім кандидатів, на 11 день Буша - чотири.

 

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Наступною жертвою збройної агресії можуть стати країни Балтії

Max Boot
Max Boot, старший аналітик з питань міжнародної безпеки, Рада з міжнародних відносин, США

 Після того, як Росія в 2014 році розпочала військову агресію проти України, виникло стійке відчуття того, що за Україною наступною жертвою збройної агресії можуть стати країни Балтії.

Через дії в Україні Росія повністю втратила довіру до себе

Урсула фон дер Ляєн, Міністр оборони Німеччини
Урсула фон дер Ляєн
Міністр оборони Німеччини

Наскільки насправді великі навчання? Точний розмір відомо лише Москві та Мінську. Сусіди та багато партнерів в НАТО припускають, що фактична кількість сил, задіяних на російській та білоруській стороні, перевищує офіційно зареєстровану кількість 12,700 військових.

Місія Кокса-Квасьнєвського повинна діяти до саміту «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН
Крістіан ВІГЕНІН, (Крістіан Іванов Вігенін), Депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН, депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства» про діяльність місії Кокс-Квасьнєвський: