План з 5 пунктів відновлення економіки України

07 Aug, 2024 | Пенні Пріцкер | Спеціальний представник США з питань економічного відновлення України
Пенні Пріцкер

1) Оснащення України міжміністерським потенціалом планування з міжнародними планувальниками, менеджерами проектів та інженерами для підтримки державних службовців у наданні стратегічного керівництва та сполучної тканини для міжнародної спільноти донорів та приватного сектору.

2) Прискорення -- разом зі Світовим банком, ЄІБ та іншими -- щоб розширити список готових проектів з десятка до сотні.

3) Поглиблення порядку денного реформ і боротьба з корупцією, особливо в таких сферах, як митниця, що дозволить вкладати гроші в національну скарбницю України та створюватиме більш надійне середовище для інвесторів.

4) Маршалінговий капітал. Це означає гроші, страхування, банківську справу та капітал. Зокрема, це означає прискорення випуску облігацій під заставу російських суверенних активів.

5) Повернення українських біженців, внутрішньо переміщених осіб та ветеранів додому, навчання та повернення до роботи. Це також означає зробити групу G7+ для відновлення України «економічним форматом Рамштайн», яким вона мала бути. У сукупності це елементи, які повинні почати економічне відновлення України ЗАРАЗ.

https://x.com/SpecRepUkraine/status/1820908020899233939

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Ми повинні продовжити надавати підтримку

Боб Коркер (Bob Corker)
Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій

Чи викликає у вас тривогу агресивність Росії в Європі?

Майкл Хайден  (Michael Hayden)
Майкл Хайден (Michael Hayden), колишній голова ЦРУ і АНБ, США

"Путін поводиться самовпевнено, але у нього немає хороших карт в цій грі.

Газпром не проводить в Європі антисланцеві кампанії

Карл ШЛІТЕР
Карл ШЛІТЕР, депутат Європейського парламенту від Швеції

Карл ШЛІТЕР (Carl Schlyter), депутат Європейського Парламенту від Швеції, Група «Зелені» \ Європейський вільний альянс», автор Резолюції Європейського Парламенту щодо екологічних наслідків видобутку сланцевого газу.