ЄБРР та ЄС профінансують малі та середні підприємства України

23 Mar, 2018 | |

Як повідомляє сайт uatv.ua Європейський банк реконструкції та розвитку та Європейський Союз надають 1,15 мільярда євро на допомогу малим і середнім підприємствам Грузії, Молдови та України.

Про це йдеться у прес-релізі ЄБРР.

“ЄБРР та ЄС продовжують надавати підтримку малим і середнім підприємствам у Грузії, Молдові та Україні на суму майже 1,1 мільярда євро у вигляді кредитних ліній та фінансування торгівлі і 58,3 мільйонів євро у вигляді грантів ЄС”, – йдеться у тексті.

У рамках кредитної лінії EU4Business-EBRD – спільної програми ЄБРР-ЄС – вже більше 100 грузинських компаній отримали фінансування загальною сумою 60 мільйонів євро.

Кредитна лінія EU4Business – EBRD Credit Line діє також у Молдові і скоро буде запущена в Україні. Це дасть змогу місцевим малим і середнім підприємствам отримувати вигоди, пов’язані з угодами про вільну торгівлю з ЄС.

Нагадаємо, ЄБРР надає €26 мільйонів на будівництво сонячних електростанцій в Україні.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Blake Clayton Старший радник з питань енергетики Ради зовнішніх зносин, м. Нью-Йорк

Blake Clayton
Blake Clayton Старший радник з питань енергетики Ради зовнішніх зносин, м. Нью-Йорк

Продовження погіршення ситуації в Лівії, Єгипті та інших країнах Північної Африки та Близького Сходу суттєво впливають на формування світових цін на енергоносії, у першу чергу - нафти. Я вважаю, що сьогодні США недостатньо працюють над збільшенням стратегічних обсягів нафти.

Імпічмент чи енергетична незалежність України

Richard Morningstar
Річард Л. Морнінгстар
Глобальний енергетичнний центр Атлантичної ради

Незважаючи на корупційні проблеми, які історично хвилювали цю націю, потрібно пам’ятати, що незалежно від результатів цього розслідування Україна не створила проблеми.

Газпром не проводить в Європі антисланцеві кампанії

Карл ШЛІТЕР
Карл ШЛІТЕР, депутат Європейського парламенту від Швеції

Карл ШЛІТЕР (Carl Schlyter), депутат Європейського Парламенту від Швеції, Група «Зелені» \ Європейський вільний альянс», автор Резолюції Європейського Парламенту щодо екологічних наслідків видобутку сланцевого газу.