Ми повинні продовжити надавати підтримку

16 Aug, 2016 | Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі |
Боб Коркер (Bob Corker)

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій підтримці України Сполученими Штатами, коли надходять повідомлення про посилення російської військової мобілізації в Криму.

«Цього ранку я розмовляв із послом Пайєттом про те, як Путін тисне на Україну, і про стриманість, яку демонструють українці», сказав Коркер. «При тому, що російські сили незаконно окупують Крим і роздмухують конфлікт на Донбасі, недавні путінські мобілізаційні кроки на кордонах України додають усе більшої нестабільності до вже небезпечної ситуації. З часу Революції Майдану Сполучені Штати зміцнювали свої відносини із орієнтованим на реформи урядом України, і ми повинні продовжити надавати підтримку, яку пообіцяли».

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Blake Clayton Старший радник з питань енергетики Ради зовнішніх зносин, м. Нью-Йорк

Blake Clayton
Blake Clayton Старший радник з питань енергетики Ради зовнішніх зносин, м. Нью-Йорк

Продовження погіршення ситуації в Лівії, Єгипті та інших країнах Північної Африки та Близького Сходу суттєво впливають на формування світових цін на енергоносії, у першу чергу - нафти. Я вважаю, що сьогодні США недостатньо працюють над збільшенням стратегічних обсягів нафти.

Газпром не проводить в Європі антисланцеві кампанії

Карл ШЛІТЕР
Карл ШЛІТЕР, депутат Європейського парламенту від Швеції

Карл ШЛІТЕР (Carl Schlyter), депутат Європейського Парламенту від Швеції, Група «Зелені» \ Європейський вільний альянс», автор Резолюції Європейського Парламенту щодо екологічних наслідків видобутку сланцевого газу.  

Допомога для України буде

Джон Кірбі
Джон Кірбі
Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США

Питання: «Яким є рівень пріоритетності щодо ухвалення пакетів допомоги Україні й Ізраїлю?», Відповідь Дж.Кірбі: