Росіяни не будуть дотримуватися угод

30 Apr, 2019 | Ельмар Брок, депутат ХДС |
Ельмар Брок

Депутат від  ХДС Ельмар Брок не вірить Путіну в питанні трубопроводу по дну  Балтійського моря "Північний потік 2": "Росіяни не будуть дотримуватися своїх домовленостей: якщо буде побудовано " Північний потік 2 ", український транзит закриється.

Депутат Європарламенту від ХДС Ельмар Брок повідомив газеті "Білд": "Проект повинен і може бути зупинений. Потрібно лише застосувати Законодавство ЄС".

Брок дав зрозуміти, що не вірить обіцянкам президента Росії Володимира Путіна про продовження транзиту газу через Україну після завершення будівництва власного газопроводу. «Росіяни не будуть дотримуватися своїх домовленостей: якщо побудують Північний потік 2, вони це зроблять,  жорстко тиснучи на України  - незалежно від того, що обіцяно».

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Відставка генерала Флінна та відношення до Росії

Johan McCain
Голова комітету Сенату США з питань збройних сил сенатор Джон Маккейн

Відставка генерала Флінна також викликає додаткові питання з приводу намірів адміністрації Трампа по відношенню до Росії Володимира Путіна, в тому числі, заяви президента що пропонують моральну еквівалентність між Сполученими Штатами і Росією, незважаючи на вторгнення в Україну, анексію Криму, за

Скасувати санкції США в обмін на скорочення ядерного арсеналу РФ - це віддати Україну

Ельмар Брок
Ельмар Брок
Голова комітету з закордонних справ Європарламенту

Скасувати санкції проти Росії, запроваджені США у зв'язку з анексією Криму та агресією проти України, в обмін на скорочення Москвою її ядерного арсеналу означало б "угоду про продаж свободи іншої країни", вважає чинний голова комітету Європарламенту з закордонних справ, представник німецького Хри

США та Німеччина: триває важкий пошук позиції по Україні

Уільям Дроздяк (William Drozdiak)
Уільям Дроздяк (William Drozdiak), голова Американської Німецької Ради

Уільям Дроздяк (William Drozdiak), голова Американської Німецької Ради