США: радник з національної безпеки Флінн йде у відставку

14 Feb, 2017 | |

Радник з національної безпеки президента США Дональда Трампа, Майкл Флінн, подав у відставку в понеділок увечері в розпал бурхливого вирішення питання щодо його контактів з російськими офіційними особами, до того як він вступив на посаду. Про це повідомив представник Білого дому.

"Я необережно інформував обраного віце-президента та інших неповною інформацією про мої телефонні розмови з послом Росії. Я щиро вибачився перед президентом і віце-президентом, і вони прийняли мої вибачення", написав Флінн.

Відставний генерал Кіт Келлог, який був начальником штабу при Раді національної безпеки, був призначений виконуючим обов'язки радника з національної безпеки.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

США з імпортера стали експортером газу

Френк Веррастро
Френк Веррастро, Центр стратегічних та міжнародних досліджень, Вашингтон

Френк Веррастро, Центр стратегічних та міжнародних досліджень, Вашингтон

Ми прагнемо до успіху незалежної та єдиної України

Rex Tillerson
Рекс В. Тіллерсон Державний секретар США

Хоча Захід продовжує шукати нових продуктивних відносин з пострадянською Росією, на сьогоднішній день це виявилося невчасним, оскільки після спроби попереднього керівництва відновити відносини з Росією та американсько - європейськими відносинами Росія вторглась у сусідню Грузію в 2008 році та в У

Росія продемонструвала, що вона не прагне до миру

Johan McCain
Голова комітету Сенату США з питань збройних сил сенатор Джон Маккейн

Амбіції Володимира Путіна щодо відновлення Російської імперії зробили ще один крок вперед сьогодні, коли російські сепаратисти в Донецькій області України проголосили незалежну державу і прийняли назву з часів царської епохи "Малоросія".