Франція: підписано нові контракти по системам ППО

31 Jan, 2024 | |

В Парижі 30 січня 2024 р. директор OCCAR-EA Йоахім Сакер і керуючий директор Eurosam Енн Діас Де Туеста підписали 14-ту поправку до контракту FSAF-PAAMS Sustainment & Enhancement (S&E).

Ця поправка призвела до запуску виробництва наземних систем SAMP/T NG. Завдяки цій поправці Eurosam та її члени MBDA/Thales вироблятимуть чотири секції SAMP/T NG для італійської армії та додаткові заходи для Франції з метою забезпечення майбутнього запуску повного серійного виробництва секцій SAMP/T NG для Франції.

Це додатковий крок до оновлення європейських засобів протиповітряної оборони середньої дальності після розробки SAMP/T NG, розпочатої двома країнами у 2021 році, виробництва досерійних систем на початку 2023 року та приєднання SAMP /T і спільноти Aster ВПС Італії із закупівлею п’яти секцій SAMPT NG минулого липня 2023 року.

Крім того, ця зміна контракту включає додаткову закупівлю  обладнання для Сполученого Королівства (UK) для виробництва Mid-Life Update Aster. Виробництво MLU Aster триває з 2021 року для трьох країн, а OCCAR і Industry виконали перші поставки для Франції та Італії в грудні 2023 року.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Чи відходить Україна «на другий план»?

Джеймс Девіс
Джеймс Девіс Професор-міжнародник із Університету Санкт-Галлена

На нещодавній Мюнхенській конференції з безпеки "українське питання" опинилося в "другому ешелоні" проблем - головними темами все ж стали нова політика США за президента Трампа та міжнародний тероризм.

Українська армія переможе

Марк Хертлін, (Mark Hertling)
Марк Хертлін, (Mark Hertling) генерал-лейтенант, колишній командувач Збройних сил США в Європі

Протягом своєї військової кар’єри я бачив українських військових у різних ситуаціях. Я бачив їх під час участі у миротворчих операціях на Балканах.

Джихадизм у Казахстані як частина глобальної терористичної мережі

Gordon M. Hahn
Gordon M. Hahn, Старший науковий дослідник з питань Росії та Євразії Центру міжнародних та стратегічних досліджень, м Вашингтон

Gordon M. Hahn, Старший науковий дослідник з питань Росії та Євразії Центру міжнародних та стратегічних досліджень, м Вашингтон Гордон Ган представив аналітичну доповідь на тему: ДЖИХАДИЗМ В КАЗАХСТАНЕ, КАК ЧАСТЬ ГЛОБАЛЬНОЙ ТЕРРОРИСТИЧЕСКОЙ СЕТИ