Ми не маємо європейської армії…

05 Feb, 2014 | Жозеф Доль ( Joseph Daul), Голова Європейської народної партії в Європарламенті |
Жозеф Доль ( Joseph Daul)

Голова найбільшої політичної групи Європарламенту «Європейська народна партія» Джозеф Доль висловив своє розчарування тим, що на разі ніхто не має впевненості з приводу подальшого розвитку ситуації в Україні.

«Ми не маємо європейської армії і не можемо направити її в Україну», -- сказав Джозеф Доль. На його думку, лише «повернення до демократичних цінностей» допоможе розв’язати внутрішньополітичну кризу в державі, і ЄС повинно надати усі можливі засоби, які має у своєму розпорядженні демократична система, щоб зупинити ескалацію ситуації в Україні.

Водночас Джозеф Доль заявив, що Єврокомісія, країни-члени Європейського Союзу і МВФ мають працювати над довгостроковим планом фінансової допомоги Україні.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Путін висуває вимоги, які, як він знає, ніколи не будуть виконані

Норберт Реттген
Норберт Реттген
Голова Комітету Бундестагу зі зовнішньої політики

Путін висуває вимоги до НАТО, які, як він знає, ніколи не будуть виконані. Чому? Він доручив Лаврову пояснити, що Польща, країни Балтії та Україна є «осиротілими територіями», націленими на НАТО. Чому?

Путін забезпечив виживання режиму Асада

Джон Маккейн
Голова комітету Сенату США з питань збройних сил сенатор Джон Маккейн

Заява, що Росія почне виведення деяких збройних сил з Сирії сигналізує проте що Володимир Путін переконаний, що він розбомбив та знищив достатньо супротивників кривавого режиму Асада, щоб забезпечити його виживання.

Ми прагнемо до успіху незалежної та єдиної України

Rex Tillerson
Рекс В. Тіллерсон Державний секретар США

Хоча Захід продовжує шукати нових продуктивних відносин з пострадянською Росією, на сьогоднішній день це виявилося невчасним, оскільки після спроби попереднього керівництва відновити відносини з Росією та американсько - європейськими відносинами Росія вторглась у сусідню Грузію в 2008 році та в У