Ми не маємо європейської армії…

05 Feb, 2014 | Жозеф Доль ( Joseph Daul), Голова Європейської народної партії в Європарламенті |
Жозеф Доль ( Joseph Daul)

Голова найбільшої політичної групи Європарламенту «Європейська народна партія» Джозеф Доль висловив своє розчарування тим, що на разі ніхто не має впевненості з приводу подальшого розвитку ситуації в Україні.

«Ми не маємо європейської армії і не можемо направити її в Україну», -- сказав Джозеф Доль. На його думку, лише «повернення до демократичних цінностей» допоможе розв’язати внутрішньополітичну кризу в державі, і ЄС повинно надати усі можливі засоби, які має у своєму розпорядженні демократична система, щоб зупинити ескалацію ситуації в Україні.

Водночас Джозеф Доль заявив, що Єврокомісія, країни-члени Європейського Союзу і МВФ мають працювати над довгостроковим планом фінансової допомоги Україні.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Росія продемонструвала, що вона не прагне до миру

Johan McCain
Голова комітету Сенату США з питань збройних сил сенатор Джон Маккейн

Амбіції Володимира Путіна щодо відновлення Російської імперії зробили ще один крок вперед сьогодні, коли російські сепаратисти в Донецькій області України проголосили незалежну державу і прийняли назву з часів царської епохи "Малоросія".

Про підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Йоханнес Корнеліс ван Баален
Йоханнес Корнеліс ван Баален, депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Альянс лібералів та демократів за Європу»

Ми вважаємо, що для України життєво необхідно мати демократичне виборче право, оскільки Угода про асоціацію – це більше, ніж просто вільна торгівля. Вона закладає наші структурні відносини, тому виборче право, яке відповідає європейським стандартам, – життєво важливе.

Якщо Зеленський підведе, Україна опиниться в депресії

Ганс ван Баален
Ганс ван Баален, Президент європейських лібералів

Україна житиме у непростий період, коли новий президент і старий уряд мають у той чи той спосіб співпрацювати з парламентом, який буде переобрано у жовтні. Для цього потрібна гнучкість заради інтересів України, це може бути нелегко.