Китай, Великобританія: розпочато залізничні перевезення

03 Jan, 2017 | |

Китай почав прямі вантажні залізничні перевезення в Англію. Перший поїзд вирушив з міста Іу на сході Китаю і має прибути до місця призначення через два тижні.

Потяг везе партію одягу, сумок та інші споживчі товари. Вантаж мають перевантажувати на інші потяги в точках, де змінюються колії.

Протягом останніх років Китай розширює свої залізничні перевезення до Європи в рамках державного проекту Новий шовковий шлях.

Цей вид доставки вантажів має бути середньою ланкою між дешевою, але повільною доставкою морським шляхом і швидкими, але дорогим, авіаційним сполученням.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Геополітичні аспекти Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Єжи БУЗЕК (Jerzy Karol Buzek)
Єжи БУЗЕК (Jerzy Karol Buzek), депутат Європарламенту від Польщі, політична група «Європейська народна партія»

Ми добре розуміємо і усвідомлюємо всі геополітичні моменти, які беруть свій початок у минулому, в нашій історії. І ми повністю готові тісно співпрацювати з Україною на основі Угоди про асоціацію, включно із угодою про створення зони вільної торгівлі.

Допомога для України буде

Джон Кірбі
Джон Кірбі
Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США

Питання: «Яким є рівень пріоритетності щодо ухвалення пакетів допомоги Україні й Ізраїлю?», Відповідь Дж.Кірбі:

Україні треба реальна фінансова допомога

Роберт Кан (Robert Kahn)
Роберт Кан (Robert Kahn), старший фінансовий аналітик, Рада зовнішніх зносин, США

На фоні драматичних переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, результати переговорів між Україною та Міжнародним валютним фондом відійшли на другий план. Однак важливим стало досягнення домовленості про виділення України кредиту МВФ на суму 17,5 млрд. дол. США.