Єгипет: поставки природного газу до Йорданії відновлені

21 Dec, 2012 | |

 Єгипет повністю відновив постачання природного газу до Йорданії в обсязі 250 мільйонів кубічних метрів газу в день. Це дозволило уникнути ситуації, коли на йорданському ринку виник значний газовий дефіцит.

 

Нагадаємо, що у листопаді Єгипет прийняв рішення різко скоротити обсяги постачання природного газу до Йорданії у відповідь на численні спроби здійснити терористичні атаки на єгипетські газопроводи.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Україна має чим захищатися

Едвард ЧОУ (Edward Chow)
Едвард ЧОУ (Edward Chow), експерт з питань енергетики, США

Труднощі, які сьогодні переживає Україна, носять не лише відверто негативний характер. По-перше, в Україні народилося потужне громадянське суспільство, яке може і повинно стати основним двигуном у проведенні в країні довгоочікуваних реформ.

Експерт про ініціативу розпуску Конституційного суду

Франческо Палермо
Франческо Палермо
Професор порівняльного конституційного права університету Верони

Розвиток подій в Україні викликає стурбованість, бо погіршується. Варто зауважити, що сьогодні у багатьох країнах спостерігається помітна тенденція до загострення конфлікту між політичною та судовою гілками влади, за якого перша бере контроль над другою.

Ми повинні продовжити надавати підтримку

Боб Коркер (Bob Corker)
Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій