Росія: чисельність Збройних сил РФ збільшено

29 Mar, 2017 | |

Президент РФ Володимир Путін встановив штатну чисельність Збройних сил РФ у кількості 1,897 млн ​​чоловік, що приблизно на 12 тис. Більше, ніж встановлювалося попереднім указом, передає ТАСС.

Відповідний документ опублікований на офіційному порталі правової інформації, він вступає в силу з дня підписання.

З 1 липня 2017 року чисельність Збройних сил зросте до 1,903 млн осіб. Число військовослужбовців при цьому не зміниться і складе 1,013 млн.

Згідно з попереднім указом, опублікованим в липні 2016 року, штатна чисельність Збройних сил становила 1,885 млн осіб. Таким чином, загальна чисельність російської армії в порівнянні з минулим роком збільшилася приблизно на 12 тис. осіб (з 1 липня - на 18 тис.).

Tags: Росія
ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Скасувати санкції США в обмін на скорочення ядерного арсеналу РФ - це віддати Україну

Ельмар Брок
Ельмар Брок
Голова комітету з закордонних справ Європарламенту

Скасувати санкції проти Росії, запроваджені США у зв'язку з анексією Криму та агресією проти України, в обмін на скорочення Москвою її ядерного арсеналу означало б "угоду про продаж свободи іншої країни", вважає чинний голова комітету Європарламенту з закордонних справ, представник німецького Хри

Росія продемонструвала, що вона не прагне до миру

Johan McCain
Голова комітету Сенату США з питань збройних сил сенатор Джон Маккейн

Амбіції Володимира Путіна щодо відновлення Російської імперії зробили ще один крок вперед сьогодні, коли російські сепаратисти в Донецькій області України проголосили незалежну державу і прийняли назву з часів царської епохи "Малоросія".

Українська армія переможе

Марк Хертлін, (Mark Hertling)
Марк Хертлін, (Mark Hertling) генерал-лейтенант, колишній командувач Збройних сил США в Європі

Протягом своєї військової кар’єри я бачив українських військових у різних ситуаціях. Я бачив їх під час участі у миротворчих операціях на Балканах.