Місія Кокса-Квасьнєвського повинна діяти до саміту «Східного партнерства»

18 Apr, 2013 | Крістіан ВІГЕНІН, (Крістіан Іванов Вігенін), Депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства» |
Крістіан ВІГЕНІН

Крістіан ВІГЕНІН, депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства» про діяльність місії Кокс-Квасьнєвський:

- На мою думку, місія Кокса-Квасьнєвського була однозначно успішно. Адже саме завдяки їй Європарламенту вдалося звести міст між європейськими інституціями та українським урядом у дуже відповідальний для обох сторін момент. Я вважаю що саме завдяки діяльності цієї місії Києву і Брюсселю вдалося досягти взаєморозуміння і довіри. Були моменти, коли деякі члени Європарламенту почали втрачати терпіння, і про це йшлося в минулому звіті щодо діяльності місії, в якому пропонувалося припинити її, бо вона нібито не приносила очікуваних результатів. Проте я особисто вважаю, що місія повинна діяти і далі, щонайменше до Вільнюського саміту «Східного партнерства». На мою думку, вона буде чудовим додатковим інструментом до наших спільних зусиль, спрямованих на те, щоб нарешті підписати Угоду про асоціацію України з ЄС.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Чи можливі санкції проти українських політиків гомофобів?

Марійе КОРНЕЛІССЕН
Марійе КОРНЕЛІССЕН
депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Зелені» - Європейський вільний альянс»

Марійе КОРНЕЛІССЕН, депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Зелені» - Європейський вільний альянс» про санкції проти українських політиків-гомофобів:

Ми повинні продовжити надавати підтримку

Боб Коркер (Bob Corker)
Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій

Чи викликає у вас тривогу агресивність Росії в Європі?

Майкл Хайден  (Michael Hayden)
Майкл Хайден (Michael Hayden), колишній голова ЦРУ і АНБ, США

"Путін поводиться самовпевнено, але у нього немає хороших карт в цій грі.