США, Польща: Трамп відвідає Варшаву влітку

12 Jun, 2017 | |

Президент Дональд Trump відвідає Польщу влітку цього року напередодні саміту G20 в Німеччині для двосторонньої зустрічі з президентом Польщі.

Білий дім оголосив про майбутню поїздку в заяві поки не вказавши конкретну дату. Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер заявив що зустріч покликана «знову підтвердити тверду прихильність Америки до одного з наших найближчих європейських союзників і підкреслює пріоритет адміністрації зміцнення колективної оборони НАТО.»

Як повідомив Спайсер у Польщі президент США зустрінеться з президентом Польщі Анджейем Дуда, зробить «велику промову» і прийме участь в засіданні групи з співпраці в енергетичній сфері між країнами від Адріатичного моря, до Балтійського і Чорного морів, так званої Ініціативи «Три моря», щоб «продемонструвати наші міцні зв'язки в Центральній Європі».

Поїздка буде другим візитом Трампа за кордон після великого турне минулого місяця через Саудівську Аравію, Ізраїль, Італію, Бельгію та Ватикан.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Газпром не проводить в Європі антисланцеві кампанії

Карл ШЛІТЕР
Карл ШЛІТЕР, депутат Європейського парламенту від Швеції

Карл ШЛІТЕР (Carl Schlyter), депутат Європейського Парламенту від Швеції, Група «Зелені» \ Європейський вільний альянс», автор Резолюції Європейського Парламенту щодо екологічних наслідків видобутку сланцевого газу.  

Конгрес має надати фінансову підтримку Україні

Бен Кардін
Бен Кардін
Сенатор США, Голова Комітету з закордонних справ Сенату

Сенатор Кардін заявив, що у той час, як багато американських сімей в родинному колі святкували День подяки, ук

Росіяни не будуть дотримуватися угод

Ельмар Брок
Ельмар Брок, депутат ХДС

Депутат від  ХДС Ельмар Брок не вірить Путіну в питанні трубопроводу по дну  Балтійського моря "Північний потік 2": "Росіяни не будуть дотримуватися своїх домовленостей: якщо буде побудовано " Північний потік 2 ", український транзит закриється.