Ми повинні продовжити надавати підтримку

16 Aug, 2016 | Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі |
Боб Коркер (Bob Corker)

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій підтримці України Сполученими Штатами, коли надходять повідомлення про посилення російської військової мобілізації в Криму.

«Цього ранку я розмовляв із послом Пайєттом про те, як Путін тисне на Україну, і про стриманість, яку демонструють українці», сказав Коркер. «При тому, що російські сили незаконно окупують Крим і роздмухують конфлікт на Донбасі, недавні путінські мобілізаційні кроки на кордонах України додають усе більшої нестабільності до вже небезпечної ситуації. З часу Революції Майдану Сполучені Штати зміцнювали свої відносини із орієнтованим на реформи урядом України, і ми повинні продовжити надавати підтримку, яку пообіцяли».

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Місія Кокса-Квасьнєвського повинна діяти до саміту «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН
Крістіан ВІГЕНІН, (Крістіан Іванов Вігенін), Депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН, депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства» про діяльність місії Кокс-Квасьнєвський:

Україна, криза: чому програють всі?

Семуель Чарап
Семуель Чарап старший політолог RAND Corporation

За три роки з моменту початку кризи в Україні загинуло більш ніж 10000 людей і це продовжує виснажувати ресурси всіх країн.  В результаті всі програють і в цьому конфлікті кожен великий актор грає гірше, ніж це було раніше і вирішення видається невловимим  як ніколи. Це не повинно бути так.

Перемир’я на Донбасі триває, але важко говорити про те, що Росія виконує Мінські угоди.

Стівен ПАЙФЕР
Стівен ПАЙФЕР, колишній Посол США в Україні, старший науковий співробітник Інституту Брукінгса

Не зважаючи на те, що перемир’я на Донбасі триває, важко говорити про те, що Росія виконує Мінські угоди. Російські військові разом із технікою продовжують перебувати на території Донбасу, непідконтрольній Україні.