Ми повинні продовжити надавати підтримку

16 Aug, 2016 | Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі |
Боб Коркер (Bob Corker)

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій підтримці України Сполученими Штатами, коли надходять повідомлення про посилення російської військової мобілізації в Криму.

«Цього ранку я розмовляв із послом Пайєттом про те, як Путін тисне на Україну, і про стриманість, яку демонструють українці», сказав Коркер. «При тому, що російські сили незаконно окупують Крим і роздмухують конфлікт на Донбасі, недавні путінські мобілізаційні кроки на кордонах України додають усе більшої нестабільності до вже небезпечної ситуації. З часу Революції Майдану Сполучені Штати зміцнювали свої відносини із орієнтованим на реформи урядом України, і ми повинні продовжити надавати підтримку, яку пообіцяли».

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Якщо Зеленський підведе, Україна опиниться в депресії

Ганс ван Баален
Ганс ван Баален, Президент європейських лібералів

Україна житиме у непростий період, коли новий президент і старий уряд мають у той чи той спосіб співпрацювати з парламентом, який буде переобрано у жовтні. Для цього потрібна гнучкість заради інтересів України, це може бути нелегко.

Українська армія переможе

Марк Хертлін, (Mark Hertling)
Марк Хертлін, (Mark Hertling) генерал-лейтенант, колишній командувач Збройних сил США в Європі

Протягом своєї військової кар’єри я бачив українських військових у різних ситуаціях. Я бачив їх під час участі у миротворчих операціях на Балканах.

Експерт про ініціативу розпуску Конституційного суду

Франческо Палермо
Франческо Палермо
Професор порівняльного конституційного права університету Верони

Розвиток подій в Україні викликає стурбованість, бо погіршується. Варто зауважити, що сьогодні у багатьох країнах спостерігається помітна тенденція до загострення конфлікту між політичною та судовою гілками влади, за якого перша бере контроль над другою.