Ми повинні продовжити надавати підтримку

16 Aug, 2016 | Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі |
Боб Коркер (Bob Corker)

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій підтримці України Сполученими Штатами, коли надходять повідомлення про посилення російської військової мобілізації в Криму.

«Цього ранку я розмовляв із послом Пайєттом про те, як Путін тисне на Україну, і про стриманість, яку демонструють українці», сказав Коркер. «При тому, що російські сили незаконно окупують Крим і роздмухують конфлікт на Донбасі, недавні путінські мобілізаційні кроки на кордонах України додають усе більшої нестабільності до вже небезпечної ситуації. З часу Революції Майдану Сполучені Штати зміцнювали свої відносини із орієнтованим на реформи урядом України, і ми повинні продовжити надавати підтримку, яку пообіцяли».

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Путін висуває вимоги, які, як він знає, ніколи не будуть виконані

Норберт Реттген
Норберт Реттген
Голова Комітету Бундестагу зі зовнішньої політики

Путін висуває вимоги до НАТО, які, як він знає, ніколи не будуть виконані. Чому? Він доручив Лаврову пояснити, що Польща, країни Балтії та Україна є «осиротілими територіями», націленими на НАТО. Чому?

Україна має чим захищатися

Едвард ЧОУ (Edward Chow)
Едвард ЧОУ (Edward Chow), експерт з питань енергетики, США

Труднощі, які сьогодні переживає Україна, носять не лише відверто негативний характер. По-перше, в Україні народилося потужне громадянське суспільство, яке може і повинно стати основним двигуном у проведенні в країні довгоочікуваних реформ.

Про окремі аспекти питань європейської безпеки

Ivo Daalder
Іво ДААЛДЕР (Ivo Daalder), Постійний представник США при НАТО

Розміщення в Європі елементів системи протиракетної оборони