США: нові санкції проти Росії в сфері кібербезпеки

06 Dec, 2019 | |

Мінфін США ввів санкції у відношенні шести російських компаній - «Бізнес-столиця», «Оптима», «Трейд-Інвест», «ЦАО», «Вертикаль», «Юніком», а також хакерського угруповання Evil Corp (відома як Dridex gang) .

Крім того, в «чорний список» внесено 17 осіб, в тому громадян РФ. Це росіяни Олексій Башлики, Гульсара Бурхонова, Денис Гусєв, Андрій Плотницкий, Дмитро Слобідської, Кирило Слобідської, Дмитро Смирнов, Іван Тучков, Ігор Тараш, Артем Якубець, Максим Якубець, Тетяна Шевчук і Руслан Жмулько. Вашингтон вважає, що вони пов'язані з організацією Evil Corp.

Також у списку громадянин Узбекистану Азамат Сафаров, громадянин Ізраїлю Давид Губерман, громадянин Іспанії Карлос Альварес і громадянин Греції Георгіос Манідіс.

Джерело

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Україна має чим захищатися

Едвард ЧОУ (Edward Chow)
Едвард ЧОУ (Edward Chow), експерт з питань енергетики, США

Труднощі, які сьогодні переживає Україна, носять не лише відверто негативний характер. По-перше, в Україні народилося потужне громадянське суспільство, яке може і повинно стати основним двигуном у проведенні в країні довгоочікуваних реформ.

Газпром вважає сланцевий газ фантомом

Лена Коларска-Бобінська
Лена Коларска-Бобінська, депутат Європарламенту, член групи від Європейської народної партії

Лена Коларска-Бобінська, євродепутат, член групи від Європейської народної партії, про причетність «Газпрому» до антисланцевої кампанії в Європі:

Путін висуває вимоги, які, як він знає, ніколи не будуть виконані

Норберт Реттген
Норберт Реттген
Голова Комітету Бундестагу зі зовнішньої політики

Путін висуває вимоги до НАТО, які, як він знає, ніколи не будуть виконані. Чому? Він доручив Лаврову пояснити, що Польща, країни Балтії та Україна є «осиротілими територіями», націленими на НАТО. Чому?