Україна: Президент звільнив В.Мармазова з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Корея

23 Jan, 2017 | |

Президент України П.ПОРОШЕНКО підписав Указ №14/2017 про звільнення В.Мармазова з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Корея.

Президенту знадобилось 3 (три роки) щоб звільнити дуже одіозну людину. 

Василья МАРМАЗОВА Указом Януковича №895 / 2011 від 1 вересня 2011 року було призначено Послом в Кореї. Василь МАРМАЗОВ в Сеул  переїхав ні багато ні мало - з посади заступника Міністра економіки України, будучи членом Кабінету Міністрів колишнього прем'єра Миколи АЗАРОВА.

Мармазов молодший  син одного з видних комуністичних діячів, уродженця міста Саратова Євгена МАРМАЗОВА, який закінчив Донецький гірничий технікум (в 1959 році) і Донецький політехнічний інститут (в 1965 році).

Ця людина як член КПУ сповідує ідеологію комунізму, шкодуючи за радянським минулим. Однак при цьому практично з моменту здобуття Україною своєї незалежності сидить в Парламенті, живе в шикарній заміської резиденції під Києвом, а також періодично виїжджає за кордон, будучи з 1996 року членом української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи. До речі, використовуючи часті поїздки в Страсбург на сесії ПА РЄ, комуніст Мармазов забезпечив своєму синові Євгену можливість стажування в Міжнародному інституті з прав людини, в 2000 році.

Примітною рисою Євгена МАРМАЗОВА була його антиукраїнська спрямованість. Так, 10 серпня 2012 року він підтримав у другому читанні Закон України «Про основи мовної політики», який суперечить положенням Конституції України, без фінансово-економічної обгрунтованості і був спрямований на знищення української мови. До речі, цей Закон був прийнятий з порушенням регламенту. Є і ще один  приклад. Пан Мармазов був одним з 148 депутатів Парламенту, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати події національно-визвольного руху України 1942-1944 років геноцидом проти поляків.

Більше ви можите дізнатись за посиланням

 

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Ми не маємо європейської армії…

Жозеф Доль ( Joseph Daul)
Жозеф Доль ( Joseph Daul), Голова Європейської народної партії в Європарламенті

Голова найбільшої політичної групи Європарламенту «Європейська народна партія» Джозеф Доль висловив своє розчарування тим, що на разі ніхто не має впевненості з приводу подальшого розвитку ситуації в Україні.

Іран на милість Путіна, безпрецедентний, але крихкий союз

Alireza Nader
Аліреза Надер (Alireza Nader), старший аналітик корпорації RAND

Росія і Іран налагодили безпрецедентний, але крихкий союз на Близькому Сході. Російсько-Іранське співробітництво є ключовим для забезпечення виживання режиму президента Башара Асада в Сирії і знищенням повстанців зі східної частини Алеппо. Російські бомбардувальники використовували іранські війсь

Про окремі аспекти питань європейської безпеки

Ivo Daalder
Іво ДААЛДЕР (Ivo Daalder), Постійний представник США при НАТО

Розміщення в Європі елементів системи протиракетної оборони