Україна: Президент звільнив В.Мармазова з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Корея

23 Jan, 2017 | |

Президент України П.ПОРОШЕНКО підписав Указ №14/2017 про звільнення В.Мармазова з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Корея.

Президенту знадобилось 3 (три роки) щоб звільнити дуже одіозну людину. 

Василья МАРМАЗОВА Указом Януковича №895 / 2011 від 1 вересня 2011 року було призначено Послом в Кореї. Василь МАРМАЗОВ в Сеул  переїхав ні багато ні мало - з посади заступника Міністра економіки України, будучи членом Кабінету Міністрів колишнього прем'єра Миколи АЗАРОВА.

Мармазов молодший  син одного з видних комуністичних діячів, уродженця міста Саратова Євгена МАРМАЗОВА, який закінчив Донецький гірничий технікум (в 1959 році) і Донецький політехнічний інститут (в 1965 році).

Ця людина як член КПУ сповідує ідеологію комунізму, шкодуючи за радянським минулим. Однак при цьому практично з моменту здобуття Україною своєї незалежності сидить в Парламенті, живе в шикарній заміської резиденції під Києвом, а також періодично виїжджає за кордон, будучи з 1996 року членом української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи. До речі, використовуючи часті поїздки в Страсбург на сесії ПА РЄ, комуніст Мармазов забезпечив своєму синові Євгену можливість стажування в Міжнародному інституті з прав людини, в 2000 році.

Примітною рисою Євгена МАРМАЗОВА була його антиукраїнська спрямованість. Так, 10 серпня 2012 року він підтримав у другому читанні Закон України «Про основи мовної політики», який суперечить положенням Конституції України, без фінансово-економічної обгрунтованості і був спрямований на знищення української мови. До речі, цей Закон був прийнятий з порушенням регламенту. Є і ще один  приклад. Пан Мармазов був одним з 148 депутатів Парламенту, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати події національно-визвольного руху України 1942-1944 років геноцидом проти поляків.

Більше ви можите дізнатись за посиланням

 

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Ми повинні подвоїти нашу підтримку для України

Джин Шахін сенатор США від Нью-Гемпширу
Джин Шахін сенатор США від Нью-Гемпширу

Я вважаю, що ця стратегія повинна мати принаймні чотири компоненти: введення більш жорстких санкцій, зміцнення НАТО і наших союзників, демонструючи сильну підтримку для України, і протидія російській пропаганді.

Україна має чим захищатися

Едвард ЧОУ (Edward Chow)
Едвард ЧОУ (Edward Chow), експерт з питань енергетики, США

Труднощі, які сьогодні переживає Україна, носять не лише відверто негативний характер. По-перше, в Україні народилося потужне громадянське суспільство, яке може і повинно стати основним двигуном у проведенні в країні довгоочікуваних реформ.

Путін висуває вимоги, які, як він знає, ніколи не будуть виконані

Норберт Реттген
Норберт Реттген
Голова Комітету Бундестагу зі зовнішньої політики

Путін висуває вимоги до НАТО, які, як він знає, ніколи не будуть виконані. Чому? Він доручив Лаврову пояснити, що Польща, країни Балтії та Україна є «осиротілими територіями», націленими на НАТО. Чому?