Забезпечити припинення будівництва Північного потоку 2

02 Aug, 2019 | Тед Круз | сенатор США від штату Техас
Тед Круз

"Північний потік 2 становить серйозну загрозу національній безпеці США та нашим європейським союзникам", - сказав сенатор Тед Круз. "Закон про захист енергетичної безпеки Європи буде протидіяти експансіонізму Росії, орієнтуючись на судна, які беруть участь у будівництві трубопроводу. США повинні бути разом з нашими європейськими союзниками, підтримувати енергетичне різноманіття та боротися з економічним шантажем Росії. Я вдячний за серйозний розгляд цього питання. двопартійний захід та його прийняття до комітету. Я закликаю колег по сенату швидко прийняти наш законопроект і забезпечити припинення будівництва "Північного потоку 2".

Сьогодні американський двосторонній законопроект сенаторів Теда Круза (R-Texas) та Жанни Шахін (DN.H.), S. 1441, про захист енергетичної безпеки Європи 2019 року, який накладає санкції на тих, хто бере участь у російському "Північному потоці 2", прийнятий Комітетом із закордонних відносин Сенату США голосуванням 20-2. Після голосування сенсант Тед Круз і Жанни Шахін виступили з заявами, закликаючи Сенат швидко прийняти законопроекти.

"Проект " Північний потік-2 "- це ще один засіб, за допомогою якого Росія може поширити свій злоякісний вплив, використовуючи енергетичну залежність Європи - тактика, яку Кремль постійно використовує", - заявила Жанни Шахін. "Багато європейських лідерів висловили своє занепокоєння щодо цього трубопроводу та загроз, які він створює незалежності Європи. Цей вузько розроблений законопроект є відповіддю Сенату для тих, хто має законні занепокоєння в Європі, включаючи багатьох в Німеччині, які були проігноровані. Я вірю, що цей законопроект допоможе зберегти наші колективні зусилля в трансатлантичному альянсі для протидії російській агресії. Я вдячна за партнерство сенатора Круза щодо цього законопроекту і вдячний за величезну двопартійну підтримку моїх колег, які так само бачать актуальність цього питання.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Чи можливі санкції проти українських політиків гомофобів?

Марійе КОРНЕЛІССЕН
Марійе КОРНЕЛІССЕН
депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Зелені» - Європейський вільний альянс»

Марійе КОРНЕЛІССЕН, депутат Європарламенту від Нідерландів, політична група «Зелені» - Європейський вільний альянс» про санкції проти українських політиків-гомофобів:

Франція готова до переговорів з Путіним

Жан-Марк Эро
Жан-Марк Эро
Міністр закордонних справ Франції

Франція готова до переговорів з В.Путіним, однак жодного політичного рішення за участю Б.Асада не буде. Наразі необхідним є відновлення переговорів для забезпечення політичного переходу на основі резолюції 2254 Ради Безпеки ООН.

Путін висуває вимоги, які, як він знає, ніколи не будуть виконані

Норберт Реттген
Норберт Реттген
Голова Комітету Бундестагу зі зовнішньої політики

Путін висуває вимоги до НАТО, які, як він знає, ніколи не будуть виконані. Чому? Він доручив Лаврову пояснити, що Польща, країни Балтії та Україна є «осиротілими територіями», націленими на НАТО. Чому?