До США з офіційним візитом прибув президент Казахстану

16 Jan, 2018 | |

До США з офіційним візитом прибув президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.

«Глава держави прибув до Вашингтона. В ході офіційного візиту Нурсултан Назарбаєв зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом, а також представниками офіційних та ділових кіл США », - йдеться в повідомленні прес-служби лідера Казахстану.

Там же зазначається, що 18 січня намічені тематичні дебати членів Ради Безпеки ООН високого рівня на тему «Нерозповсюдження зброї масового знищення: заходи довіри» під головуванням Назарбаєва.

Візит триватиме з 16 по 18 січня.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Іран на милість Путіна, безпрецедентний, але крихкий союз

Alireza Nader
Аліреза Надер (Alireza Nader), старший аналітик корпорації RAND

Росія і Іран налагодили безпрецедентний, але крихкий союз на Близькому Сході. Російсько-Іранське співробітництво є ключовим для забезпечення виживання режиму президента Башара Асада в Сирії і знищенням повстанців зі східної частини Алеппо. Російські бомбардувальники використовували іранські війсь

ЄС готовий до будь-яких сценаріїв

Borell
Жозеп Боррель
Високий Представник ЄС із зовнішньої і безпекової політики

ЄС продовжить нарощувати позиції щодо спроб Росії підірвати структуру безпеки в Європі та відновити сфери впливу, які повністю застаріли. Щодо критики на адресу Берліну стосовно можливості запровадження санкцій проти Росії Ж.Боррель повідомив, що усі члени ЄС є надійними партнерами.

Місія Кокса-Квасьнєвського повинна діяти до саміту «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН
Крістіан ВІГЕНІН, (Крістіан Іванов Вігенін), Депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН, депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства» про діяльність місії Кокс-Квасьнєвський: