Японія: виділить 26 млн$ країнам Африки

14 Mar, 2017 | |

Влада Японії після припинення військової миротворчої місії в Південному Судані виділить цій африканській країні 6 мільйонів $  у вигляді екстреної продовольчої допомоги.

Кошти спрямовуються в рамках пакету з 26 млн $, в який входить також продовольча допомога Ефіопії, Кенії, Нігерії, Сомалі та Йемену.

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе заявив, що Токіо в кінці травня виведе свій військовий контингент з Південного Судану, де він знаходиться в складі миротворчих сил ООН. Такий крок пов'язують із загостренням ситуації в цій країні.

ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Ми повинні подвоїти нашу підтримку для України

Джин Шахін сенатор США від Нью-Гемпширу
Джин Шахін сенатор США від Нью-Гемпширу

Я вважаю, що ця стратегія повинна мати принаймні чотири компоненти: введення більш жорстких санкцій, зміцнення НАТО і наших союзників, демонструючи сильну підтримку для України, і протидія російській пропаганді.

Ми повинні продовжити надавати підтримку

Боб Коркер (Bob Corker)
Сенатор США Боб Коркер (Bob Corker) республіканець-Теннесі

Після телефонної розмови з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом, сенатор США Боб Коркер (республіканець-Теннесі), голова сенатського комітету із закордонних справ, наголосив на подальшій

Україна має чим захищатися

Едвард ЧОУ (Edward Chow)
Едвард ЧОУ (Edward Chow), експерт з питань енергетики, США

Труднощі, які сьогодні переживає Україна, носять не лише відверто негативний характер. По-перше, в Україні народилося потужне громадянське суспільство, яке може і повинно стати основним двигуном у проведенні в країні довгоочікуваних реформ.