Литва: карантинні обмеження скасовуються

29 Jun, 2021 | |

28 червня Уряд Литовської Республіки ухвалив рішення про скасування з 1 липня 2021 року дії загальнонаціонального карантину на території країни, який було запроваджено у листопаді 2020 року.

За рішенням Уряду Литви залишаються чинною вимога щодо носіння захисних масок для обличчя, дозволяється надання послуг у громадських закладах, місцях відпочинку та розваг. Культурні, розважальні, спортивні чи інші заходи організовуватимуться та проводитимуться відповідно до умов управління людськими потоками, дотримання безпечної відстані та використання інших необхідних заходів гігієни та особистого захисту.

Дошкільна, початкова, базова, середня освіта, професійне навчання та вища освіта, неформальна освіта дорослих та дітей забезпечуватимуться за умови використання засобів індивідуального захисту. Максимум 30 дітей у групі можуть одночасно брати участь у заняттях в приміщенні та в дитячих таборах.

Умови для перетину державного кордону Литви залишаються незмінними.

 

 

Tags: Литва
ЦЕ МОЖЕ ВАС ЗАЦІКАВИТИ

Імпічмент чи енергетична незалежність України

Richard Morningstar
Річард Л. Морнінгстар
Глобальний енергетичнний центр Атлантичної ради

Незважаючи на корупційні проблеми, які історично хвилювали цю націю, потрібно пам’ятати, що незалежно від результатів цього розслідування Україна не створила проблеми.

Конгрес має надати фінансову підтримку Україні

Бен Кардін
Бен Кардін
Сенатор США, Голова Комітету з закордонних справ Сенату

Сенатор Кардін заявив, що у той час, як багато американських сімей в родинному колі святкували День подяки, ук

Місія Кокса-Квасьнєвського повинна діяти до саміту «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН
Крістіан ВІГЕНІН, (Крістіан Іванов Вігенін), Депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства»

Крістіан ВІГЕНІН, депутат Європарламенту (група «Прогресивний альянс соціалістів і демократів), голова Парламентського асамблеї «Східного партнерства» про діяльність місії Кокс-Квасьнєвський: